Eindelijk overzicht

Als docent en zeker als mentor heb je een dagtaak aan het contact met ouders en leerlingen. Hoy maakt dit zo overzichtelijk en efficiënt mogelijk. Kies zelf of ontvangers uit je mentor- en lesgroepen kunnen reageren, start een groepsgesprek (of juist niet) of maak een afspraakplanner of formulier aan. De docent bepaalt.

announcement

Docenten kunnen drie soorten berichten sturen: mededelingen waar niet op kan worden gereageerd, gesprekken waar individueel op kan worden gereageerd en groepsgesprekken waarin ontvangers ook op elkaar kunnen reageren.

Scheid werk en privé

Hoy geeft docenten eigenaarschap over de balans tussen werk en privé. Zo stel je zelf in wanneer notificaties worden gesnoozed, wordt je telefoonnummer niet weggegeven en zien ontvangers niet of je een bericht hebt gelezen. Simpele communicatie zonder je privacy op te geven, met Hoy kan het.

Een ideale en laagdrempelige manier om als mentor contact te onderhouden met de ouders. Zeker tijdens de lockdowns van 2020 veel gebruik gemaakt van de mededelingen-functie, en ook de groepsapp-functie met de ouders was geweldig. Iedereen had steun aan elkaar, zonder dat er nummers of andere privacy-gevoelige gegevens hoefden te worden uitgewisseld.

Steven van Eijk | docent Leidsche Rijn College

Op het kleine én grote scherm

Soms wil je toch even achter de laptop een bericht tikken of een formulier opstellen. Of soms wil iemand de app niet op de eigen smartphone of tablet gebruiken. Daarom hebben alle docenten ook toegang tot Hoy voor web. Aan alles is gedacht.

lightbulb

Docenten die ook beheerder zijn, kunnen in de browser makkelijk wisselen tussen het schooldashboard en de docentenversie.

autorenew

Altijd up-to-date

Je mentorklassen worden automatisch gekoppeld en geupdate.

beenhere

100% bereik

Hoy stuurt automatisch e-mails als iemand de app niet in gebruik heeft.

security

Geen verrassingen

Je telefoonnummer wordt niet weggegeven, dat kan alleen jij doen.

keyboard_arrow_up