De school in je broekzak

Verlaag de drempel voor ouders om betrokken te raken bij de school en voor leerlingen om simpelweg goed op de hoogte te zijn. Of het nou nieuws, berichten, formulieren of de jaarkalender is, met Hoy hebben ze het bij de hand.

lightbulb

Gemiddeld installeert 80-90% van de ouders de app in de eerste maand van gebruik.

Berichten bij elkaar

Alle berichten die relevant zijn voor een ouder of leerling, komen binnen met een notificatie en staan netjes in één overzicht bij elkaar. Of het nou een mededeling van de school is, een gesprek met een mentor of een klassenapp.

mail

Soms zijn er ouders of leerlingen die de app (tijdelijk) niet kunnen gebruiken. Zij ontvangen alle berichten en formulieren daarom automatisch per mail en hun reactie komt gewoon terug aan in de app.

Handige formulieren

In de app ontvang je formulieren, bijvoorbeeld het schoolreis toestemmingsformulier, doorgave van de profielkeuze of een afspraakplanner van de mentor. Maar ook absentie- en verlofformulieren zijn terug te vinden in de app.

Hoy is gemakkelijk in het gebruik in de communicatie naar ouders en leerlingen en voor bijvoorbeeld een ouderavondplanner, om formulieren te laten invullen, inschrijvingen voor herkansingen e.d.. Zeer tevreden!

Tamara Malhi | leerlingadministratie Diamant College

supervised_user_circle

Gescheiden ouders

Ook het ‘tweede’ oudercontact kan de app gebruiken, geen enkel probleem.

translate

Taalvaardig

De app kan ook in het Engels, Turks of Arabisch worden ingesteld.

Werkt met Schoolwiki

Als jullie de Schoolwiki gebruiken, is deze ook in de app te doorzoeken.

keyboard_arrow_up