Vervang alle andere kanalen

Of je nou van de administratie, communicatie of directie bent, als schoolbeheerder kan je super effectief communiceren. Dat betekent dat het nieuws, de berichten, formulieren en kalender te beheren zijn op één plek. Je hebt de touwtjes in handen via het dashboard.

lightbulb

Het nieuws en de jaarkalenders van jullie website zijn natuurlijk te importeren in Hoy. Ook jullie Instagram en Twitter accounts kunnen worden gekoppeld.

Gericht communiceren

Wil je bericht met bijlage naar één klas of lesgroep sturen, een formulier door de ouders van de bovenbouw laten invullen of een nieuwsartikel alleen intern zichtbaar maken? Met Hoy is het allemaal een fluitje van een cent.

Interactie betekent informatie geven, vragen en ontvangen, wat bij ons op school door gebruik van Hoy in veel betere balans is.

Patric Wigman | directeur CSG Het Noordik Vroomshoop

Geen dubbel werk

Hoy synchroniseert elke nacht met jullie schooladministratie. Om dit zo soepel mogelijk te maken, zijn wij officieel partner van Magister en Somtoday. Het enige wat je nog hoeft te doen, is nieuwe ouders, leerlingen en medewerkers vervolgens in Hoy uit te nodigen. Lekker simpel!

mark_chat_read

Zijn er een paar ouders, leerlingen of medewerkers die de app niet op hun smartphone of tablet hebben geïnstalleerd? Geen zorgen: zij ontvangen via Hoy automatisch e-mails van alle berichten en formulieren. Zo voorkom je dubbele communicatie.

palette

Eigen app

Liever een eigen app met jullie logo en branding? Ook dat kan.

chat_bubble_outline

Test 1-2-3

Stuur jezelf testberichten en -formulieren voor je ze echt uitstuurt.

vpn_key

Strenger dan de AVG

Waarborg de privacy van jullie leerlingen, ouders en medewerkers.

keyboard_arrow_up